Japansk Lifting (Ansikts,huvud,hand) massage

Detta är en ansiktsbehandling utöver det vanliga, du får inte bare en extrem avstressande behandling för kropp och själ, utan även ett fantastiskt yttre resultat då det minskar mimiska linjer och ger en vackrare lyster och vitalitet i ansiktet.

Behandlingen bygger på olika efftiva tekniker som akupressur, ansiktsmassage, lymfdränering och ansiktszoneterapi.

Du får en Face Mask av Spirulina den verkar för att jämna ut hudytan och göra huden len. Spirulina är en alg som innehåller fuktgivande betakaroten och E-vitamin för att minska synliga ålderstecken i huden.

I själva ansiktsmassagen användar vi Nyponfröolja som har många bra egenskaper.

Nyponfröolja innehåller, förutom c-vitamin, även rikligt med betakarotin som är förstadiet till A-vitamin. Forskning gjord på A-vitamin visar att det är mycket bra för huden. Det bidrar bland annat till:

  • lindra och motverka skador på huden från solen
  • minska rynkor
  • reducera hyperpigmentering
  • behandlar akne

Det finns också anekdoter om att nyponrosfröolja kan minska synligheten av ärr och bristningar. Det finns dock inga vetenskapliga bevis som kan bekräfta detta men det betyder så klart inte att det är falskt.

Vi avslutar ansiktsmassagen med Himalayasalt kulor.När stenarna kommer i kontakt med huden så frigörs de mineraler som man är i behov av. 

Himalayasaltinnehåller 84 mineraler som alla är användbara för vår kropp.

Stenarna har en lugnande effekt tillsammans med massagen, de tar varsamt bort ansamling av stress, spänningar och föroreningar.

Stenarna har en helande effekt och skapar balans i kroppens energifält, centrala nervsystemet och meridianerna.

På slutet får du en härlig handmassage med tekniken av Zonterapi, med en bra återfuktande kräm med härlig doft från dorterra. 

 Du kan boka och betala på vår nya webshop med Klarna. 

Dela den här sidan